KARS / SARIKAMIŞ - Çamyazı Ortaokulu

Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Betül ÇİÇEK ve Gizem AKŞAN tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlanmıştır.

Velilerimizden Adem NADİR okulumuz için yaptığı tahtadan yontma çalışması

May

Orman Genel Müdürlüğü tarafından öğrencilere ormanlarımızı nasıl korumamız gerektiği konulu tiyatro düzenlenmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı rüzgarlı ve soğuk havaya rağmen coşkuyla kutlandı.

Nis

2017 -2018 Eğitim ve Öğretim Yılında Çamyazı Ortaokulunda Gökhan CULLAZ öğretmenimizin düzenlediği Futbol Turnuvası finalinde 7-A sınıfı 8-A sınıfını 2-1 yenerek birinci olmaya hak kazanmıştır.

Nis

"Okullarımız Yenileniyor" projemiz kapsamında başlatılan okullarımızın eğitim öğretim ortamlarını iyileştirme çalışmaları hızla devam etmektedir. Eğitim öğretimi aksatmadan Çamyazı İlk-Ortaokulumuzdaki kazan, kapı, pencere, tesisat ve boya çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Kas

Okulumuzun öğretmenlerinden Melda KESER ve Betül TULAN´ın düzenlediği 10 Kasım Atatürk´ü Anma Töreni yapıldı.